Admitere 2016: Ofertele universitatilor de stat din Craiova - tot ce trebuie sa stii pentru admitere

Luni, 18 Iulie 2016, ora 08:00
974 citiri

Rezultatele finale ale examenului de bacalaureat au fost deja aflate si a venit randul inscrierii la facultati si a sustinerii probelor de admitere, acolo unde este cazul.

Absolventii de liceu s-au pregatit pentru aceste examene, iar Ziare.com va ofera o lista a ofertelor universitatilor de stat din Craiova, impreuna cu toate informatiile publicate de acestea, inclusiv despre examenele, probele si testele ce trebuie trecute.

Facultatile din cadrul Universitatii Craiova

Inscrierile pentru admitere la facultatile Universitatii din Craiova se fac in perioada 13-29 iulie, in cazul primei sesiuni. Pentru sesiunea din toamna, inscrierile se fac in perioada 1-23 septembrie.

Vezi AICI calendarul complet al admiterii din luna iulie

Vezi AICI calendarul complet al admiterii din luna septembrie

Vezi de ce acte ai nevoie la inscriere

Odata cu dosarul trebuie depusa si dovada platii taxei de inscriere. Luati in calcul faptul ca majoritatea facultatilor percep o taxa fixa si ...citeste mai departe despre "Admitere 2016: Ofertele universitatilor de stat din Craiova - tot ce trebuie sa stii pentru admitere" pe Ziare.com

#admitere 2016 Universitate Craiova, #admitere 2016 UMF Craiova, #calendar inscrieri Universitate Craiova , #Stiri Educatie