Ancheta pentru stampila cu "Evaloarea Nationala": Cine risca o pedeapsa drastica este incredibil

Vineri, 03 Iulie 2015, ora 15:29
901 citiri
Ancheta pentru stampila cu "Evaloarea Nationala": Cine risca o pedeapsa drastica este incredibil
Foto: Facebook/Cristina Timariu

Inspectoratul Scolar Judetean (ISJ) Harghita a demarat o ancheta in zeci de scoli, dupa ce pe Internet a aparut o fotografie cu o stampila inscriptionata gresit, folosita la Evaluarea Nationala.

Pe stampila cu care au fost sigilate colturile foilor de examen scria "Evaloarea Nationala". Conducerea Inspectoratului crede ca un profesor supraveghetor a facut fotografia, obtinuta si publicata de Ziare.com, iar acum il cauta pe vinovat.

Asadar, in opinia autoritatilor scolare din Harghita, problema nu este eroarea grosolana de pe stampila pusa pe mii de lucrari ale elevilor, chestiune tratata superficial si aruncata in spinarea unui furnizor, ci cine a facut fotografia care a dat in vileag incompetenta factorilor de decizie responsabili.

Cea mai rusinoasa perla de la Evaloarea Nationala nu e a elevilor: Greseala, chiar pe stampila

Seful ISJ Harghita, Petru Garbea, a declarat pentru Mediafax ca toate cele 96 de stampile comandate pentru examenul sustinut in judetul Harghita au ...citeste mai departe despre "Ancheta pentru stampila cu "Evaloarea Nationala": Cine risca o pedeapsa drastica este incredibil" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#ancheta Evaloare Nationala, #ancheta stampila Evaloare Nationala , #Stiri Educatie