Cat costa un an de scolarizare la facultatile cu profil economic si de drept, la stat si privat

Joi, 14 Iulie 2016, ora 16:31
936 citiri
Cat costa un an de scolarizare la facultatile cu profil economic si de drept, la stat si privat
Foto: Pixabay

Asociatia Pro Consumatori (APC) a centralizat informatiile privind taxele de scolarizare ale facultatilor de stiinte economice si de drept din cadrul universitatilor de stat si private din Romania.

Asociatia atrage atentia ca, in general, pe site-urile universitatilor este dificil de identificat locul unde pot fi gasite informatiile privind taxa.

In mod frecvent, taxele sunt mentionate in documente scanate, care au alt subiect, unde comanda "Find" nu functioneaza si trebuie astfel citite integral. Unele universitati nici nu au afisat inca informatii despre taxe, arata APC.

Din datele obtinute, reiese ca facultatile cu profil economic practica taxe de scolarizare cuprinse intre 1.600 si 4.575 de lei pe an, iar cele de drept - intre 2.200 si 4.050 de lei.

APC a clasat dupa cuantumul taxei 44 de universitati care au facultati cu profil economic si 30 de institutii ...citeste mai departe despre "Cat costa un an de scolarizare la facultatile cu profil economic si de drept, la stat si privat" pe Ziare.com

#taxe de scolarizare universitati , #Stiri Educatie