Ce au diferit generatiile Z si Y si de ce e bine sa asculti cu atentie ce au de spus

Duminica, 23 Octombrie 2016, ora 08:11
1350 citiri
Ce au diferit generatiile Z si Y si de ce e bine sa asculti cu atentie ce au de spus

Generatiile Z si Y (Millennials) sunt singurele generatii din istoria lumii care, desi sunt mai tinere, au oportunitatea sa-i invete pe cei mai varstnici, este de parere Mihaela Perianu, managing partner in cadrul firmei cu activitati in domeniul resurselor umane AIMS Romania.

Generatia Z include tinerii care abia intra pe piata muncii, iar din generatia Millennials fac parte cei cu varste de pana in 29 de ani.

"Cei din generatia X (cei care au varste cuprinse intre 35 si aproape 50 de ani - n. red.) au in spate doua generatii complet diferite. Generatiile Z si Y sunt singurele generatii din istoria lumii care, desi sunt mai tinere, au oportunitatea, dar si obligatia sa-i invete pe cei mai varstnici.

In toate companiile trebuie sa existe acesti tineri, ei pot crea un business si o perspectiva care este mult mai adaptata la prezent", a declarat Mihaela Perianu, managing ...citeste mai departe despre "Ce au diferit generatiile Z si Y si de ce e bine sa asculti cu atentie ce au de spus" pe Ziare.com

#generatia X Y, #caracteristici generatia X Y, #nevoia generatia X Y , #Stiri Educatie