Eleva cu media 10 la Bac si olimpica, despre sistemul medical, atacuri teroriste si ramanerea in Romania Interviu

Duminica, 31 Iulie 2016, ora 13:41
983 citiri
Eleva cu media 10 la Bac si olimpica, despre sistemul medical, atacuri teroriste si ramanerea in Romania Interviu
Foto: Arhiva personala Ioana Patricia Isfan

O eleva din Romania a participat la numeroase olimpiade nationale, a fost medaliata international, a luat 10 pe linie la Bac, iar apoi a intrat la Medicina.

Asa incep de regula povestile cu tineri romani remarcabili, care continua la universitati prestigioase din strainatate. Insa Ioana Patricia Isfan a decis sa ramana in tara si sa devina medic in Bucuresti.

Este unul dintre cei trei elevi olimpici care au luat 10 pe linie la Bac si care au fost admisi fara examen la Universitatea de Medicina si Farmacie (UMF) "Carol Davila" din Bucuresti, pe locuri la buget.

Intr-un interviu acordat Ziare.com, tanara din Targu Jiu explica de ce a ramas sa studieze in Romania, cum au influentat-o atacurile teroriste din Europa si care crede ca este solutia pentru sistemul de sanatate romanesc.

De asemenea, Ioana Patricia Isfan este de parere ca invatamantul romanesc poate produce in continuare mari performante, daca sunt indeplinite mai multe conditii, insa recunoaste ca liceelor romanesti ...citeste mai departe despre "Eleva cu media 10 la Bac si olimpica, despre sistemul medical, atacuri teroriste si ramanerea in Romania Interviu" pe Ziare.com

#eleva olimpica 10 Bac, #eleva 10 Bac Medicina, #eleva medicina UMF , #Stiri Educatie