Elevi exceptionali, premiati de NASA, cautam sponsori. Urgent!

Duminica, 06 Aprilie 2014, ora 11:32
1167 citiri
Elevi exceptionali, premiati de NASA, cautam sponsori. Urgent!

In timp ce partidele sunt gata sa arunce pe fereastra sute de mii de euro in campanii electorale pline de promisiuni mincinoase, cativa copii premiati de NASA nu gasesc sprijinul financiar necesar pentru a se putea bucura de roadele muncii lor.

La editia de anul acesta a concursului NASA Space Settlement Contest, organizat de NASA si National Space Society (NSS) si dedicat proiectelor pentru asezari in spatiul cosmic, mai multi elevi din Bucuresti, Brasov, Constanta si Slatina au obtinut rezultate exceptionale - 34 de diplome, reprezentand premii I, II, III si mentiuni.

8 din cele 23 de premii I, acordate pe categorii de varsta, au fost castigate de echipe romanesti, in conditiile in care la concurs au participat peste 1.500 de elevi din 18 tari.

Bucuria victoriei este umbrita insa de o mare ingrijorare: lipsa banilor de care au nevoie castigatorii pentru a putea onora invitatia la cea de-a 33-a conferinta anuala organizata de NSS (International Space Development Conference), ...citeste mai departe despre "Elevi exceptionali, premiati de NASA, cautam sponsori. Urgent!" pe Ziare.com

#echipe Romania NASA sponsorizare, #castigatori concurs NASA Romania , #Stiri Educatie