Gabriel Oprea a plagiat in teza de doctorat, luni afla verdictul oficial - surse

Marti, 26 Iulie 2016, ora 14:24
991 citiri
Gabriel Oprea a plagiat in teza de doctorat, luni afla verdictul oficial - surse
Foto: Arhiva / B1TV

Fostul vicepremier Gabriel Oprea a plagiat, zeci de pagini din teza sa de doctorat fiind copiate din alte surse, au stabilit membrii Comisiei de stiinte juridice a CNATDCU, verdictul urmand sa fie dat oficial luni, 1 august.

Teza de doctorat cu titlul "Plangerea prealabila - perspectiva istorica", sustinuta de Gabriel Oprea, a fost analizata de un grup de lucru si de comisia din cadrul Consiliului National de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare (CNATDCU), au declarat surse pentru Digi24.ro.

Urmeaza ca luni, 1 august, Consiliul general sa formalizeze verdictul prin vot, in cadrul unei sedinte oficiale, informeaza sursa citata. Dupa aflarea verdictului, Gabriel Oprea il poate contesta, iar daca el ramane definitiv, ministrul Educatiei, Mircea Dumitru, ii va putea retrage acestuia titlul de doctor.

Fostul vicepremier si lider al UNPR si-a realizat teza de doctorat sub coordonarea lui Ion Neagu, fost senator PSD si avocat, si a sustinut-o public in ...citeste mai departe despre "Gabriel Oprea a plagiat in teza de doctorat, luni afla verdictul oficial - surse" pe Ziare.com

#Gabriel Oprea plagiat teza doctorat, #sesizari plagiate, #Ponta contestatie plagiat , #Stiri Educatie