Gabriel Oprea a plagiat si ramane fara titlul de doctor - decizie definitiva

Joi, 01 Septembrie 2016, ora 12:56
3516 citiri
Gabriel Oprea a plagiat si ramane fara titlul de doctor - decizie definitiva
Foto: captura video Digi24

Gabriel Oprea a plagiat in lucrarea sa de doctorat, a decis definitiv, joi, conducerea CNATDCU, urmand ca Ministerul Educatiei sa semneze ordinul de retragere a titlului de doctor detinut de fostul vicepremier.

Presedintele CNATDCU, Viorel Barbu, a declarat, joi, ca decizia a ramas definitiva, iar CNATDCU a trimis propunerea la minister. De asemenea, ministrul Educatiei, Mircea Dumitru, a confirmat ca a primit decizia luata de conducerea Consiliului National de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor universitare.

Consiliul General a mentinut, astfel, decizia luata luni de Comisia de Contestatii, care a stabilit ca Gabriel Oprea a plagiat in lucrarea sa de doctorat.

Dupa decizia de luni a Comisiei de Contestatii a CNATDCU, Gabriel Oprea a afirmat, pe Facebook, ca va merge in instanta pentru a demonstra ca nu a plagiat in lucrarea sa de doctorat.

"In contestatia depusa la CNADTCU am vorbit despre mai multe lucruri care nu sunt in regula si care ma fac sa cred ca ...citeste mai departe despre "Gabriel Oprea a plagiat si ramane fara titlul de doctor - decizie definitiva" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Gabriel Oprea plagiat retragere titlu , #Stiri Educatie