Oferta educationala a Universitatii Spiru Haret pentru anul universitar 2016/17: Diversitate si calitate

Miercuri, 13 Iulie 2016, ora 14:00
904 citiri
Oferta educationala a Universitatii Spiru Haret pentru anul universitar 2016/17: Diversitate si calitate

Universitatea Spiru Haret, institutie ce se axeaza pe optimizarea permanenta a ofertei educationale, propune pentru anul universitar 2016/2017 programe de licenta si masterat din domenii variate, avand ca reper calitatea si performanta.

Viitorii studenti au posibilitatea de a opta pentru unul dintre cele 79 de programe de licenta, iar absolventii ciclului I de studii universitare au la dispozitie 39 de programe de masterat in vederea specializarii in domeniul ales.

Pe langa arii de studiu traditionale, cum ar fi Drept, Psihologie, Jurnalism, Litere, Stiinte economice sau Educatie fizica, Universitatea Spiru Haret ofera programe educationale moderne, adaptate la oportunitatile aparute recent pe piata muncii.

Astfel, studentii se pot specializa in: Resurse Umane, Arhivistica, Politie locala, Tehnologia informatiei sau Pedagogia invatamantului primar si prescolar.

Daca pana in prezent oferta educationala a universitatii cuprindea o singura specializare cu predare in limba ...citeste mai departe despre "Oferta educationala a Universitatii Spiru Haret pentru anul universitar 2016/17: Diversitate si calitate" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Universitatea Spiru Haret, #Spiru Haret inscriere 2016, #Spiru Haret locuri 2016 , #Stiri Educatie