Ponta, despre manuale: Daca exista greseli din partea ministerului voi lua masuri

Sambata, 13 Septembrie 2014, ora 18:41
1103 citiri
Ponta, despre manuale: Daca exista greseli din partea ministerului voi lua masuri

Premierul Victor Ponta a declarat sambata la Sinaia ca va lua masuri "fara nici un fel de ezitare" daca exista nereguli sau greseli din partea Ministerului Educatiei in ceea ce priveste licitatiile pentru manuale.

"Daca exista vreo neregula sau ceva greseala din partea ministerului, cu siguranta voi lua masuri fara nici un fel de ezitare", a declarat Victor Ponta.

Premierul a subliniat ca este pentru prima data dupa 10 ani cand se fac manuale noi, aratand ca este o reforma profunda pe care si-a asumat-o, in ciuda campaniei electorale.

Incepe scoala, dar razboiul continua in ce priveste licitatia pentru manuale

"Am fost de acord cu aceasta reforma profunda si cu faptul ca, desi e an electoral si tot felul de politruci folosesc acest subiect, sa facem aceasta reforma", a afirmat premierul.

Ponta a aratat ca este "extrem de deranjant" faptul ca unele persoane se folosesc de acest subiect si a facut apel din nou la presedintele PNL Klaus Iohannis sa nu mai foloseasca copiii ...citeste mai departe despre "Ponta, despre manuale: Daca exista greseli din partea ministerului voi lua masuri" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Victor Ponta manuale elevi, #manuale elevi, #scandal alevi manuale , #Stiri Educatie