Ponta mareste salariile doar pentru medici: Profesorii ameninta cu proteste de amploare

Miercuri, 19 August 2015, ora 11:46
915 citiri
Ponta mareste salariile doar pentru medici: Profesorii ameninta cu proteste de amploare
Foto: Arhiva Ziare.com

Executivul trebuie sa se astepte la proteste de amploare, daca nu va face efortul de a gasi, in cel mai scurt timp, o solutie de majorare suplimentara a salariilor din Educatie, sustine Federatia Sindicatelor Libere din Invatamant (FSLI), intr-un comunicat remis miercuri.

"Dupa majorarile substantiale acordate inaltilor demnitari si cele anuntate pentru Sanatate, se impune ca reprezentantii Guvernului sa regandeasca, impreuna cu sindicatele, calendarul cresterilor salariale stabilit prin Acordul semnat anul trecut, conform caruia salariile ar urma sa creasca cu 34% pana la finalul anului 2017.

Acest procent de 34%, fata de cel de 100% promis a se acorda salariatilor din Sanatate tot pana la finalul anului 2017, ar crea o nedreptate inacceptabila si un dezechilibru major intre cele doua domenii strategice", se arata in comunicatul citat.

Dupa medici, si profesorii asteapta mariri de salariiReactia premierului Ponta, dupa ce si profesorii au cerut salarii mai mariSalariile ...citeste mai departe despre "Ponta mareste salariile doar pentru medici: Profesorii ameninta cu proteste de amploare" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#profesori proteste, #profesori proteste salarii , #Stiri Educatie