Presedintele universitatii Andrei Saguna a fost retinut pentru santaj

Sambata, 01 Iulie 2017, ora 11:45
1522 citiri
Presedintele universitatii Andrei Saguna a fost retinut pentru santaj
Foto: Universitatea Andrei Saguna

Rectorul universitatii particulare "Andrei Saguna" din Constanta, Aurelian Papari, a fost retinut, fiind acuzat de santaj, dupa ce ar fi conditionat sustinerea unui examen de plata unei datorii.

Aurelian Papari a fost retinut in urma unui flagrant realizat la Universitatea "Andrei Saguna", din Constanta.

Potrivit anchetatorilor, o femeie de 44 de ani, din Navodari, i-a sesizat pe politistii de la Sectia 3 Constanta ca presedintele universitatii Andrei Saguna, Aurelian Papari, in varsta de 69 de ani, ii conditioneaza sustinerea unui examen de plata unei datorii mai vechi, de 500 de lei.

Politistii Sectiei 3 si lucratorii Biroului Investigatii Criminale din cadrul Politiei Constanta au realizat, vineri, un flagrant, la sediul unitatii de invatamant superior din Constanta, in urma caruia l-au retinut pe Aurelian Papari, pentru santaj.

Barbatul a fost dus in arestul IPJ Constanta si sambata va fi prezentat instantei cu propunere de arestare preventiva.

Politistii continua cercetarile in acest caz, sub coordonarea Parchetului de pe langa Judecatoria Constanta.

Prof. univ. dr Aurel Papari conduce Universitatea "Andrei Saguna" in calitate de presedinte, iar rector al acestui institutii de invatamant este fiul sau, Adrian Cristian Papari. Pe site-ul institutiei de invatamant scrie ca Universitatea a dobandit personalitate juridica la 15 mai 1992, "fiind prima institutie de invatamant superior particular, non-profit, infiintata in sud-estul tarii si a fost acreditata ca persoana juridica de drept privat si de utilitate publica, parte a Sistemului National de Invatamant, prin Legea116/2005". ...citeste mai departe despre "Presedintele universitatii Andrei Saguna a fost retinut pentru santaj" pe Ziare.com

#santaj universitate Constanta Andrei Saguna , #Stiri Educatie