Profesorii de la Vianu isi apara liceul: Niciun absolvent nu face parte din Parlament sau Guvern. Oare de ce?

Marti, 09 Februarie 2016, ora 09:36
1236 citiri
Profesorii de la Vianu isi apara liceul: Niciun absolvent nu face parte din Parlament sau Guvern. Oare de ce?
Foto: Facebook/Colegiul National de Informatica Tudor Vianu

Mai multe cadre didactice de la Colegiul National "Tudor Vianu" din Capitala au semnat o scrisoare deschisa in care vorbesc despre eforturile pe care le fac pentru ca elevii sa obtina rezultate bune la scoala, in ciuda resurselor limitate.

In acelasi timp, grupul de dascali catalogheaza drept "defaimatoare" afirmatiile aparute in mediul online si apoi in presa despre profesorul de matematica Severius Moldoveanu, acuzat de un coleg ca i-a umilit pe elevi cerandu-le sa se tarasca in genunchi pentru un punct in plus la teza.

"Comentariile defaimatoare pe care le citim in mediul online in ultimele zile la adresa colegiului nostru nu sunt onorante pentru cei care le fac, mai ales ca noi, profesorii, incercam, fara prea multe resurse, sa dam calitate actului educational. Neavand resursele invatamantului particular, noi trebuie sa facem lectii de calitate cu clase avand 30-35 de elevi, trebuie sa tinem cercuri cu olimpici care au alte nevoi decat ceilalti elevi, trebuie sa facem fata... citeste mai departe despre "Profesorii de la Vianu isi apara liceul: Niciun absolvent nu face parte din Parlament sau Guvern. Oare de ce?" pe Ziare.com

#profesori Tudor Vianu, #profesor Vianu sustinere, #profesor Vianu aparare , #Stiri Educatie