Profesorii, la negocieri pentru salarii marite - ce s-a decis

Luni, 24 August 2015, ora 16:46
1259 citiri
Profesorii, la negocieri pentru salarii marite - ce s-a decis
Foto: Ziare.com

Profesorii nu au obtinut inca marirea salariilor pe care au cerut-o, singura concesiune in urma negocierilor de luni, de la Palatul Victoria, fiind cu privire la introducerea mai rapida a Legii salarizarii in Parlament.

Astfel, potrivit sindicalistilor, ministrul Muncii, Rovana Plumb, s-a angajat ca pana la sfarsitul lunii octombrie sa fie inaintata in Parlament Legea salarizarii, anunta Realitatea Tv.

Negocieri cu profesorii luni, la Guvern: Daca nu le cresc salariile, ameninta cu proteste (Video)

Daca pana la sfarsitul lunii octombrie legea va intra in Parlament, atunci sunt sanse, au anuntat sindicalistii, ca pana la inceputul lunii decembrie sa fie adoptata de Legislativ.

Sindicalistii vor reveni la discutii la Palatul Victoria pe data de 15 septembrie. Asfel, amanarea unei solutionari a revendicarilor profesorilor are loc in contextul in care sesiunea extraordinara a Parlamentului convocata luni pe tema Codului Fiscal a fost anulata.

Codul Fiscal, in Parlament: ...citeste mai departe despre "Profesorii, la negocieri pentru salarii marite - ce s-a decis" pe Ziare.com

#profesori negocieri salarii marite, #salarii marite profesori, #discutii salarii profesori, #Sorin Cimpeanu salarii profesori , #Stiri Educatie