Rezultate exceptionale pentru elevii romani - Noua copii, premiati de NASA

Sambata, 19 Martie 2016, ora 14:58
1126 citiri
Rezultate exceptionale pentru elevii romani - Noua copii, premiati de NASA
Foto: Facebook / NASA

Mai multi elevi de la Colegiul National "Mircea cel Batran" din Constanta au obtinut sapte premii si doua mentiuni la un concurs NASA care vizeaza proiecte de asezari umane preconizate a fi construite in spatiu, unii dintre ei fiind premiati si in anii trecuti la aceasta competitie.

Profesorul Ion Bararu, care a coordonat sapte dintre cele noua proiecte premiate de NASA, a declarat, sambata, intr-o conferinta de presa, ca rezultatele inregistrate de elevii Colegiului National "Mircea cel Batran" din Constanta la aceasta competitie sunt exceptionale, informeaza News.ro.

"In acest an, scoala noastra a performat din nou, obtinand un mare numar de premii la concursul NASA Ames Space Settlement Contest 2016, si anume doua premii intai, trei premii doi, doua premii trei si doua mentiuni. Este un rezultat exceptional din mai multe puncte de vedere, si anume majoritatea celor de varsta inaintata, ca sa spun asa, dintre elevi recidiveaza, de exemplu, cei de la 'Enterprise' au obtinut al ...citeste mai departe despre "Rezultate exceptionale pentru elevii romani - Noua copii, premiati de NASA" pe Ziare.com

#elevi Constanta premiati NASA , #Stiri Educatie