Scandalul premiantilor NASA: Guvernul nu a dat banii promisi

Vineri, 02 Mai 2014, ora 14:33
1204 citiri
Scandalul premiantilor NASA: Guvernul nu a dat banii promisi
Foto: Ziare.com

Guvernul Romaniei nu a asigurat finantarea pentru deplasarea in Statele Unite a elevilor care au castigat in acest an concursul "NASA Space Settlement" desi a promis public acest lucru, asa ca elevii s-au descurcat cum au putut.

34 de diplome, reprezentand premii I, II, III si mentiuni au fost obtinute de echipele de elevi romani din Bucuresti, Brasov, Constanta si Slatina care au participat la editia din acest an a concursului organizat de NASA si National Space Society (NSS) si dedicat proiectelor pentru asezari in spatiul cosmic. 8 din cele 23 de premii I, acordate pe categorii de varsta, au fost castigate de echipe romanesti, in conditiile in care la concurs au participat peste 1.500 de elevi din 18 tari.

Castigatorii au fost invitati la Los Angeles in perioada 14 -18 mai pentru a-si ridica premiile si a face cunostinta cu competitori din alte tari, dar si cu diverse personalitati din domeniu.

NASA nu finanteaza astfel de deplasari, iar familiile si scolile unde invata ...citeste mai departe despre "Scandalul premiantilor NASA: Guvernul nu a dat banii promisi" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#elevi premii NASA, #Tudor Vianu NASA, #guvern bani premii NASA, #Chris Terhes Vianu NASA , #Stiri Educatie