Scoala Americana Internationala din Bucuresti anunta noul program de burse pentru anul scolar 2015-2016

Marti, 10 Februarie 2015, ora 14:10
965 citiri
Scoala Americana Internationala din Bucuresti anunta noul program de burse pentru anul scolar 2015-2016

Scoala Americana Internationala din Bucuresti anunta inceperea perioadei de inscrieri pentru programul de burse integrale de 4 sau 5 ani, oferite in fiecare an elevilor care doresc sa isi dezvolte aptitudinile urmand cursurile Bacalaureatului International.

Anul acesta, Scoala Americana Internationala din Bucuresti ofera trei burse integrale incepand cu anul scolar 2015-2016.

Pentru acest program de burse, pot candida elevi care in prezent sunt in clasele a VII-a si a VIII-a, in orice institutii de invatamant, elevi care demonstreaza abilitati academice remarcabile, o situatie financiara ce nu le permite achitarea taxelor de scolarizare, precum si participarea in activitati extracuriculare care sa faca dovada unei mai mari implicari si a unui comportament etic. Elevii trebuie sa aiba domiciliul in Bucuresti.

Bursele oferite de Scoala Americana Internationala din Bucuresti acopera integral taxele de scolarizare pe parcursul celor 4 sau 5 ani de studiu, precum si costurile ...citeste mai departe despre "Scoala Americana Internationala din Bucuresti anunta noul program de burse pentru anul scolar 2015-2016" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Bursa Scoala Americana Internationala, #burse 2015 2016, #Bacalaureat International , #Stiri Educatie