Studentii Universitatii din Bucuresti pot sesiza online abuzurile din facultati

Luni, 04 Noiembrie 2013, ora 10:50
1436 citiri
Studentii Universitatii din Bucuresti pot sesiza online abuzurile din facultati
Sursa foto: Regielive.ro

Societatea Studentilor Universitatii Bucuresti (SSUB) initiaza campania "Vocea Studentului", care are ca scop reducerea coruptiei din mediul universitar.

"Vrem sa ne ocupam si sa le oferim consultanta studentilor cu privire la problemele pe care acestia le intalnesc. Desi multe dintre sesizari sunt corecte si valide, ele nu trec de forurile de conducere din cauza faptului ca nu sunt formulate eficient, iar problema este expusa haotic. Noi vom ajuta studentii sa formuleze cum trebuie o sesizare pentru ca aceasta sa aiba efect", precizeaza coordonatorul proiectului, Andreea Ferigeanu, intr-un comunicat de presa.

Pentru a depune sesizari, studentii vor accesa adresa oficiala a organizatiei www.ssub.ro si vor apasa pe bannerul "Vocea Studentului". Acolo vor avea de completat campurile - nume si prenume, facultatea, numar de telefon, email si descrierea abuzului.

SSUB, asociatie care activeaza in cadrul Universitatii din Bucuresti, a rezolvat de-a lungul timpului mai multe probleme pe care studentii le intalnesc frecvent in mediul universitar.

"Suntem constienti ca pe aceasta cale dam o mare mana de ajutor celor din conducerea Universitatii din Bucuresti. Ne dorim cu totii un mediu universitar curat, fara coruptie, discriminari si abuzuri. Niciodata nu ne vom da la o parte cand vine vorba de ajutorul dat studentilor si membrilor nostri", subliniaza George Velcea, presedintele SSUB, citat in comunicat.

Echipa care se va ocupa de sesizarile depuse de studenti va raspunde la orice problema in termen de 24 de ore.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#abuzuri Universitatea Bucuresti, #reclamatii studenti Bucuresti, #sesizari studenti Bucuresti , #Stiri Educatie