Transportatorii rutieri sunt obligati sa inghete tarifele pentru elevii navetisti inca doi ani

Vineri, 08 Septembrie 2017, ora 15:51
1198 citiri
Transportatorii rutieri sunt obligati sa inghete tarifele pentru elevii navetisti inca doi ani
Foto: Arhiva Ziare.com

Transportatorii rutieri sunt obligati sa mentina tarifele din prezent pentru abonamentele elevilor navetisti inca doi ani, pana la 1 septembrie 2019.

Guvernul a decis ca tarifele maximale aplicate in anul scolar trecut sa fie mentinute si in urmatorii doi ani, respectiv 3,48 de lei fara TVA /luna/kilometru, scrie Profit.ro.

De altfel, transportatorii rutieri sunt obligati sa respecte tarifele maxime impuse prin hotarari de guvern.

Abonamentele pot fi decontate integral, pentru elevii care au nevoie sa faca naveta pe distante mai mici de 50 de kilometri, pentru a ajunge la scoala.

Anuntul vine in contextul in care, in urmatoarele saptamani, benzina si motorina se vor scumpi de doua ori, cu 32 de bani pe litru.

Raluca Turcan (PNL): Elevii navetisti vor primi decontul integral al abonamentului scolarAbonamentele elevilor care fac naveta vor fi decontate integral. Iata cum si de cand ...citeste mai departe despre "Transportatorii rutieri sunt obligati sa inghete tarifele pentru elevii navetisti inca doi ani" pe Ziare.com

#pret blocat transportatori rutieri elevi, #pret abonament naveta elevi, #transportatori rutieri pret naveta elevi , #Stiri Educatie