Un nou ciclu de evenimente ofera consiliere educationala si profesionala tinerilor

Vineri, 21 Martie 2014, ora 14:32
1420 citiri
Un nou ciclu de evenimente ofera consiliere educationala si profesionala tinerilor

Oxygen Events lanseaza vineri, 28 martie 2014, un nou proiect la nivel national sub titlul "Educatie pentru maine", o serie de conferinte interactive pentru tineri: studenti si elevi de liceu din ani terminali.

"Educatie pentru maine" este un concept inovativ, care ofera posibilitatea de a intra in legatura cu un public tinta tanar, educat si interesat de informatii, avand elemente de consiliere educationala si de formare profesionala, antreprenoriat si cultura bancara. Evenimentul, sub forma unor dezbateri interactive si focus grupuri pe subiecte de interes pentru tineri, se va desfasura in mai multre orase, importante centre universitare din Bucuresti si din tara.

Primul eveniment, ce deschide seria acestor conferinte, va avea loc in Bucuresti pe data de 28 martie, ora 09:15, la hotel Marshal Garden, sala Panoramic.

Evenimentul face parte din ciclul "Romania, Incotro?", organizat de Oxygen Events cu sprijinul ARB. Partenerii evenimentului sunt Banca Transilvania, TUD Business Consulting, Editura Corint, Learn&Go si 4Career. La eveniment participa studenti din mai multe facultati bucurestene: Academia de Studii Economice, Universitatea Politehnica, Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative.

Ritmul si dinamismul dezvoltarii viitoare depind si de un sistem educational performant. Pe langa cunostintele teoretice invatate la facultate, interactiunea directa cu profesionistii din industria bancara devine foarte utila pentru studenti prin primirea unor informatii direct de la sursa, ajutandu-i astfel in procesul de invatare. Iata de ce, "Educatie pentru maine" reprezinta o idee interesanta prin care tinerii sunt sprijiniti in gasirea unor raspunsuri potrivite la provocarile lumii contemporane.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#conferinta educatie, #romania educatie , #Stiri Educatie