Un nou parteneriat educational pentru sustinerea antreprenoriatului romanesc

Marti, 26 Martie 2013, ora 18:45
1661 citiri
Un nou parteneriat educational pentru sustinerea antreprenoriatului romanesc

Fundatia Post-Privatizare si Maastricht School of Management (MSM) Romania au incheiat un nou parteneriat pentru sustinerea seminariilor din cadrul Business Mentoring Program.

Cel de-al treilea seminar al acestui program se intituleaza "Excelenta operationala" si va fi sustinut de Bill Aulet, Managing Director la Martin Trust Center for MIT Entrepreneurship. El va avea loc in perioada 15-19 aprilie 2013 la sediul MSM Romania.

"Ne face mare placere sa deschidem portile noastre participantilor la Business Mentoring Program, program de o valoare clara si care reuseste sa imbine intr-un mod atat de fericit experienta academica de inalta valoare cu experienta practica de business", a declarat Dora Surugiu, Managing Director al Maastricht School of Management.

Bill Aulet, profesor la Martin Trust Center for MIT Entrepreneurship si lider de succes in domeniul afacerilor, avand o experienta de peste 25 de ani in toate domeniile legate de operatiuni de inalta tehnologie, marketing de produs si strategii de finantare se intoarce la Bucuresti pentru urmatorul seminar din cadrul Business Mentoring Program.

Strategiile de extindere si finantare, teme cheie ale seminarului

Cea de-a treia sesiune intensiva se adreseaza managerilor, intraprenorilor si antreprenorilor care doresc sa-si edifice o strategie de extindere pe plan global prin intermediul atingerii unui nivel ridicat de excelenta operationala.

Printre subiectele abordate se numara analiza celor mai bune masuri si solutii din domenii diverse precum planificare, loialitatea consumatorilor, stabilirea preturilor, resurse umane, promovarea inovatiei, sistemele de control si modalitatea in care acestea pot fi implementate pentru a fi eficiente.

Un aspect cheie abordat in cadrul acestui seminar va fi finantarea. Bill Aulet le va explica participantilor elemente pro si contra strangerii de fonduri, cum se executa in mod corect un proces de acest tip si modalitatea prin care fiecare manager poate lua decizii asupra corelarii nevoilor de business cu o sursa corecta de finantare. In mediul competitiv actual, inovarea nu este o optiune.

Din acest motiv, Aulet a introdus in curricula diverse subiecte legate de inovare, precum rolul acesteia in cadrul business-ului, cele mai bune practici pentru obtinerea dezvoltarii afacerii si modalitatile prin care se poate crea o atmosfera propice pentru inovare in cadrul companiei pe care o conduc.

In urma acestui seminar, participantii vor putea integra in strategiile de business sau proiectele pe care le coordoneaza cele mai potrivite solutii de alegere a actionarilor, a surselor de finantare, a posibilitatilor de inovare, astfel incat sa ii ajute sa obtina un avantaj competitiv pe piata in care activeaza.

Profesori de prestigiu si exigenta de MBA

Business Mentoring Program este un program de training, dezvoltat de Fundatia Post-Privatizare, a carui curricula este gandita la nivelul de complexitate si exigenta corespunzator unui MBA.

Seminariile programului sunt sustinute de catre profesori de prestigiu de la doua dintre cele mai importante centre de invatamant din lume: Martin Trust Center for MIT Entrepreneurship si INSEAD. Programul este implementat si dezvoltat in Romania de catre Fundatia Post-Privatizare.

Inregistrarea participantilor se face in urma completarii unui formular disponibil pe site-ul www.businessmentoring.ro. Tot aici se pot gasi informatii suplimentare despre Business Mentoring Program, calendarul workshop-urilor si modalitatea de participare.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#educatie antreprenoriat, #seminar Fundatia Post Privatizare, #seminar Business Mentoring Program, #parteneriat Maastricht School Management , #Stiri Educatie