Electrica aloca 11,3 milioane lei pentru reabilitarea sediului sau

Luni, 03 Ianuarie 2011, ora 15:09
1495 citiri
Electrica aloca 11,3 milioane lei pentru reabilitarea sediului sau

Electrica SA aloca din surse proprii 11,3 milioane lei, fara TVA, pentru lucrari de reabilitare si extindere a sediului sau, care includ si proiectarea si intocmirea documentatiei de executie, potrivit unui anunt publicat luni pe site-ul guvernamental de licitatii publice, relateaza NewsIn.

Contractul are o durata de 36 de luni de la data atribuirii, iar termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 20 ianuarie 2011, ora 10:00.

Companiile ofertante trebuie sa faca dovada ca valoarea cifrei de afaceri globala pe ultimii trei ani este de 20 milioane lei.

"In urma functionarii ca si corp de cladire administrativa au rezultat mai multe degradari si deteriorari, aparute in timp ale finisajelor si instalatiilor din interiorul si exteriorul cladirii", se mentioneaza in caietul de sarcini.

Cladirea a fost construita in jurul anilor 1990 si modernizata in anul 1998.

Aceasta a fost construita ca bloc de locuinte si ulterior transformat in imobil de birouri si administrativ.

Furnizorul si distribuitorul de energie electrica Electrica are in prezent sapte filiale, cele de distributie si de furnizare din Transilvania si Muntenia (Electrica Transilvania Nord, Electrica Transilvania Sud, Electrica Muntenia Nord), precum si filiala Electrica Serv, deservind in total aproximativ 3,5 milioane clienti.

 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#electrica, #reabilitare, #sediu , #stiri Electrica Muntenia Nord