Electrica reduce la maxim cheltuielile in acest an

Miercuri, 19 Mai 2010, ora 10:49
1750 citiri
Electrica reduce la maxim cheltuielile in acest an

Furnizorul si distribuitorul de electricitate Electrica SA isi reduce la maxim cheltuielile in acest an si anuleaza licitatii, din cauza crizei economice, spun reprezentantii companiei, care mentioneaza ca societatea nu a acordat salariatilor prime de Paste, informeaza NewsIn.

Astfel, compania va reduce valoarea contractului pentru inchirierea de masini cu 30% pana la finele anului, contract care a fost incheiat in urma unei licitatii cu SC Electrica Serv, societate membra a grupului Electrica.

Electrica va reduce semnificativ si cheltuielile de protocol si sponsorizare.

De asemenea, compania a anulat achizitia echipamentelor de tehnica de calcul (calculatoare, imprimante, laptopuri) in valoare de 500.000 lei.

Totodata, comparativ cu anul 2009, in acest an se vor reduce cu 50% cheltuielile cu deplasarile personalului, potrivit datelor transmise NewsIn.

"Electrica SA a fost una dintre putinele societati comerciale cu capital de stat care nu au acordat salariatilor prime de Paste", au adaugat reprezentantii companiei.

Potrivit acestora, compania si filialele sale vor analiza in continuare oportunitatea tuturor achizitiilor din programul anului 2010, in sensul utilizarii eficiente a fondului din Bugetului de Venituri si Cheltuieli, reducand la maxim cheltuielile.

Prin filialele de distributie si cele de furnizare din Transilvania si Muntenia (Electrica Transilvania Nord, Electrica Transilvania Sud, Electrica Muntenia Nord), precum si prin filiala Electrica Serv, compania deserveste aproximativ 5 milioane clienti.

Actionarul majoritar al Electrica SA este Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri.

#reduceri cheltuieli electrica criza , #stiri Electrica Muntenia Nord