Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Electrica SA estimeaza pentru acest an scaderea de 54 de ori a profitului brut

Electrica SA estimeaza pentru acest an scaderea de 54 de ori a profitului brut

Furnizorul si distribuitorul de energie electrica Electrica SA estimeaza pentru acest an scaderea de 54 de ori a profitului brut, la 18,4 mil. lei, fata de rezultatul brut preliminat din 2009, de un miliard de lei, potrivit proiectului privind aprobarea bugetului de venituri si cheltuieli pe 2010, informeaza NewsIn.

Electrica si-a planificat totodata pentru acest an venituri totale de 890,8 milioane lei si cheltuieli totale de 872,4 milioane lei.

Cheltuielile cu personalul sunt bugetate la 19,64 milioane lei.


De asemenea, cheltuielile prevazute cu investitiile sunt de 129,38 milioane lei.


Numarul prognozat de personal la sfarsitul anului este de 247, se mai arata in proiectul privind aprobarea bugetului de venituri si cheltuieli pe 2010 al companiei.


Prin filialele de distributie si cele de furnizare din Transilvania si Muntenia (Electrica Transilvania Nord, Electrica Transilvania Sud, Electrica Muntenia Nord), precum si prin filiala Electrica Serv, compania deserveste aproximativ 5 milioane clienti.


Actionarul majoritar al Electrica SA este Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri.


 Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 950 ori
Citeste mai multe despreelectrica profit cheltuieli