Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Electrica va plati doua companii pentru citirea contoarelor

Electrica va plati doua companii pentru citirea contoarelor

Electrica va plati celor doua companii ale sindicatelor, Sindserv SA si Alt Univers Company 2002 SA, pana la 48.694.563 lei, pentru citirea contoarelor, in urmatorii doi ani, potrivit unui anunt de atribuire al Electrica, de pe Sistemul Electronic de Achizitii Publice.

"Suma este maximala si este in functie de serviciile prestate efectiv", au declarat pentru NewsIn reprezentantii companiei. Sindserv va primi pana la 25.435.793 lei, iar Alt Univers Company 2002, pana la 23.258.770 lei, potrivit anuntului de atribuire.

"Intre partile implicate, a fost incheiat un acord-cadru, in urma unei licitatii deschise si cu o durata de doi ani. Serviciile de citire contoare de energie electrica si activitati conexe serviciului de distributie a energiei se refera la clientii Electrica Distributie Muntenia Nord si Electrica Distributie Transilvania Sud", au mai spus reprezentantii Electrica.


Prin filialele de distributie si cele de furnizare din Transilvania si Muntenia (Electrica Transilvania Nord, Electrica Transilvania Sud, Electrica Muntenia Nord), precum si prin filiala Electrica Serv, Electrica deserveste aproximativ 5 milioane clienti. Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1641 ori
Citeste mai multe desprecompanie servicii sindicate