Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Electrica va plati peste 5,4 milioane euro pentru servicii informatice

Electrica va plati peste 5,4 milioane euro pentru servicii informatice

Electrica va plati din surse proprii 5.403.865 euro, fara TVA, pentru servicii informatice IT de tip Microsoft Enterprise Agreement Renewal, potrivit unui anunt de participare publicat pe Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP), relateaza NewsIn.

Anuntul implica incheierea unui acord-cadru cu un singur agent economic pe o perioada de 19 luni. "In baza contractului de tip Microsoft Enterprise Agreement sMS-EAt incheiat de SC Electrica SA s-au achizitionat licente pentru produsele program Microsoft.

Prin achizitia serviciilor informatice IT de tip Microsoft Enterprise Agreement Renewal sMS-EARt se asigura in principal mentenanta aferenta licentelor Microsoft sSoftware Assurancet, fapt ce ne permite utilizare ultimelor versiuni disponibile ale acestora si de asemenea beneficiem in continuare de avantajele oferite de contractul de tip Enterprise Agreement cum ar fi posibilitatea de achizitionare a licentelor noi la preturi avantajoase in regim de True-Up, cursuri gratuite (Vouchere de training, eLearning), facilitati pentru utilizarea acasa, in mod legal a programelor Microsoft pentru angajatii SC Electrica SA si din filialele sale, (Home Use si EPP) etc", se specifica in anuntul publicat pe SEAP.


Cei care doresc sa participe la licitatietrebuie sa depuna o garantie de participare in cuantum de 400.000 lei, precum si o garantie de buna executie a contractelor subsecvente de 5% din valoarea acestora (fara TVA).


Potrivit anuntului, va avea loc o negociere, urmand sa fie aleasa oferta cea mai avatajoasa din punct de vedere economic.


Termenul limita pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente este 22 aprilie, ora 16:00, iar termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 26 aprilie, ora 10:00.


Ofertele vor fi deschise in 26 aprilie, ora 11:00, la sediul Electrica SA. Prin filialele de distributie si cele de furnizare din Transilvania si Muntenia (Electrica Transilvania Nord, Electrica Transilvania Sud, Electrica Muntenia Nord), precum si prin filiala Electrica Serv, compania deserveste aproximativ 5 milioane clienti. Actionarul majoritar al Electrica SA este Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri. Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1067 ori
Citeste mai multe despreElectrica TVA servicii licente