Facturile Vodafone, Electrica Muntenia Nord si Electrica Transilvania Nord pot fi platite la PayPoint

Miercuri, 15 Iulie 2009, ora 17:08
3796 citiri
Facturile Vodafone, Electrica Muntenia Nord si Electrica Transilvania Nord pot fi platite la PayPoint

Facturile Vodafone, Electrica Furnizare Muntenia Nord si Electrica Furnizare Transilvania Nord pot fi platite si in locatiile PayPoint Romania, in urma semnarii unor contracte intre compania colectoare si furnizorii de servicii.

"PayPoint a extins disponibilitatea serviciilor de colectare a platilor in numerar a facturilor, acoperind aproape in intregime segmentul furnizorilor de electricitate de pe piata, unde compania are deja incheiate contracte si cu Enel Energie Dobrogea si Banat, E.ON Furnizare Moldova si Electrica Furnizare Transilvania Sud", se arata intr-un comunicat al PayPoint, potrivit Mediafax.

Pe segmentul serviciilor de telecomunicatii, compania mai are contracte incheiate cu Zapp, Romtelecom si UPC Romania pentru colectarea in numerar a platii facturilor de telefonie, televiziune prin cablu si Internet.

Clientii furnizorilor de servicii pot plati in numerar facturile sau instiintarile de plata la punctele de plata PayPoint amplasate in magazinele care comercializeaza bunuri de larg consum, fara a li se percepe vreun comision.

Reteaua punctelor de plata PayPoint cuprinde peste 2.000 de magazine la nivel national care afiseaza sigla PayPoint, atat in mediul urban, cat si in cel rural.

PayPoint este principalul operator de plati cash si online din Regatul Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord. Filiala din Romania a lansat serviciile de plata in numerar a facturilor in august 2008.

 

#clienti, #facturi, #paypoint, #plati , #stiri Electrica Muntenia Nord