MDRT aloca peste 94 mil. lei pentru doua bazine si o sala de sport la cluburile Steaua si Dinamo

Marti, 01 Noiembrie 2011, ora 15:15
1629 citiri
MDRT aloca peste 94 mil. lei pentru doua bazine si o sala de sport la cluburile Steaua si Dinamo

Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului are in lucru trei proiecte care vizeaza o sala de sport la Clubul Dinamo, un bazin olimpic de inot la acelasi club si unul de polo la Clubul Steaua, investitii totale de peste 94 milioane lei, santierele fiind vizitate marti de ministrul Elena Udrea.

Cele doua bazine au ca termen de executie anul 2012 si sunt singurele proiecte de acest gen realizate in ultimii 20 de ani, iar sala de sport are ca termen de finalizare luna decembrie 2011, a anuntat Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului (MDRT).

Investitiile sunt realizate prin Compania Nationala de Investitii in cadrul complexelor sportive Steaua, respectiv bazinul de polo, si Dinamo, bazinul olimpic de inot si sala de sport competitionala.

Sala de sport va avea aproximativ 2.500 de locuri, cabinet medical si spatii pentru medicina sportiva, spatiu antidoping, sali pentru VIP. Sala va fi disponibila pentru competitiile nationale si internationale de handbal, baschet, volei. Valoarea proiectului este de 35,7 milioane lei.

Bazinul olimpic de inot de la Clubul Dinamo va costa 33,8 milioane lei. Tribuna va avea 800 de locuri.

Totodata, bazinul de polo de la Clubul Steaua presupune investitii de 24,5 milioane lei, iar tribuna va avea 400 de locuri.

Obiectivele vor asigura un mediu de antrenament adecvat pentru tinerii sportivi si vor oferi spatiu de desfasurare a competitiilor nationale si internationale, potrivit MDRT.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#elena udrea, #ministerul turismului, #finantare sala de sport bazin , #Ministrul Turismului