MDRT va construi un bazin de polo de 24,55 milioane lei in Ghencea

Marti, 01 Noiembrie 2011, ora 18:45
2508 citiri
MDRT va construi un bazin de polo de 24,55 milioane lei in Ghencea

Un bazin de polo in valoare de 24,55 de milioane de lei va fi construit pana in luna mai a anului viitor de catre Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului (MDRT) in cadrul Complexului Sportiv Steaua din Ghencea, informeaza Ministerul Apararii Nationale (MApN).

Astfel, ministrul Apararii, Gabriel Oprea, si cel al Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea, au vizitat santierul unde se va construi bazinul de polo din Complexul Sportiv Steaua din Ghencea.

"In ultimii 20 de ani nu s-au mai facut bazine olimpice, bazine de polo si este pentru prima data cand in Romania se lucreaza la o astfel de infrastructura. Ne bucuram ca l-am putut face pentru Clubul Steaua, care apartine MApN", a declarat ministrul Elena Udrea.

"Acest proiect, pe langa sustinerea sportului de performanta, va permite si tinerilor practicanti de inot din sectoarele 5 si 6 ale Capitalei sa beneficieze de avantajele unui bazin modern", a declarat ministrul Gabriel Oprea.

Bazinul de polo respecta cerintele Federatiei Internationale de Polo si va putea gazdui orice fel de competitii de acest gen, nationale si internationale.

Pe langa bazinul pentru competitii, proiectul constructiei prevede si un bazin pentru antrenamente. Tribunele vor asigura locuri pentru 400 de spectatori. Pana la realizarea acestui bazin, sportivii poloisti stelisti s-au antrenat si au desfasurat meciurile de polo la un bazin din Bucuresti, care nu se afla in administrarea M.Ap.N.

Proiectul, care va costa 24,55 de milioane de lei si va fi finantat prin Compania Nationala de Investitii, ar urma sa fie finalizat in luna mai 2012.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#investitie bazin polo, #Ministerul Turismului bazin polo , #Ministrul Turismului