Turismul balnear aduce clienti din Kuweit in Romania

Joi, 20 Octombrie 2011, ora 18:53
2016 citiri
Turismul balnear aduce clienti din Kuweit in Romania

Un spital privat din Kuweit apeleaza la serviciile oferite de turismul balnear din Romania. Pacientii spitalului Alorf vin in statiunea Baile Felix pentru tratamente de recuperare inca de la inceputul anului.

Elena Udrea, ministrul dezvoltarii regionale si turismului si Ladislau Ritli, ministrul sanatatii, s-au intalnit, joi, cu reprezentantii spitalului din Kuveit pentru a discuta stadiul in care se afla proiectul.

Directorul spitalului, doctorul Mansour Alorf, a declarat oficialilor romani ca este extrem de multumit de colaborarea unitatii medicale din Kuweit atat cu medicii romani, cat si cu operatorii de turism din statiunea balneara Baile Felix. In plus, ca gradul inalt de satisfactie al pacientilor care s-au recuperat deja in Romania ofera perspectiva extinderii acestei colaborari, a adaugat Alorf.

A fost invocata atat perspectiva dechiderii unei unitati sanitare kuweitiene de acelasi nivel in tara noastra, cat si pe cea a cresterii cererii de servicii romanesti de recuperare balneara si de geriatrie pe piata din Kuweit.

Inca de la demararea proiectului, Spitalul Alorf a derulat o campanie consistenta de promovare in Kuweit a "tratamentelor miraculoase" de la Baile Felix, tiparind 500.000 de pliante de prezentare a statiunii romanesti, distribuite impreuna cu principalele ziare de limba araba din Kuweit.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Utilizatorii Samsung Galaxy au semnalat probleme cu aplicația YouTube. Care este cauza
Utilizatorii Samsung Galaxy au semnalat probleme cu aplicația YouTube. Care este cauza
YouTube a implementat recent un nou codec destinat îmbunătățirii eficienței compresiei video, dar această schimbare a generat probleme pentru utilizatorii de dispozitive mai vechi, inclusiv...
Android 15 își va avertiza utilizatorii în privința deteriorării dispozitivului
Android 15 își va avertiza utilizatorii în privința deteriorării dispozitivului
Noua versiune Android 15 va introduce o funcție inovatoare care va alerta utilizatorii atunci când dispozitivele lor sunt pe cale să se defecteze din cauza uzurii excesive a cipului de stocare...
#turism balnear Romania, #Udrea turism balnear, #Ladislau Ritli , #Ministrul Turismului