63 de sali de sport, construite de firme apropiate de PSD

Luni, 21 Iunie 2010, ora 00:24
1232 citiri
63 de sali de sport, construite de firme apropiate de PSD

Ministrul Dezvoltarii si Turismului Elena Udrea a sustinut ca cel putin opt societati ale parlamentarilor ori consilierilor judeteni ai PSD "au construit impreuna 63 de sali de sport" si l-a nominalizat pe liderul PSD Olt Ion Toma printre cei care implicati in aceste afaceri, informeaza Newsin.

"La CNI sunt opt societati - opt am gasit repede - ale senatorilor, deputatilor PSD, consilierilor judeteni PSD, care au construit impreuna 63 de sali de sport.

Si va dau numai exemplul senatorului Toma, de la Olt, care construieste sali de sport, alti colegi de-ai dansului care au contracte cu statul si totusi nu au luat aceasta masura la nivelul PSD sa ii determine pe colegii lor sa se retraga din aceste afaceri", a declarat Udrea, adaugand ca sunt si firme apropiate membrilor PNL.

"Am luat decizia de a trece programele care se derulau prin CNI la minister iar licitatiile si implementare programelor sa se faca direct de primarii", a mai anuntat ministrul, in cadrul emisiunii "Dupa 20 de ani", difuzata de Pro Tv.

Elena Udrea a spus ca cele doua firme ale unor demnitari PDL care au avut contracte incheiate cu o companie aflata in subordinea ministerului pe care-l conduce au renuntat la ele.

"Eu cred ca ar trebui ca cei care au functii de demnitate publica din PDL sa nu aiba afaceri cu statul", a reiterat Udrea, mentionand ca nu avea cunostinta despre afacerile celor doua firme ale colegilor sai. "Este simplu cand esti la guvernare toate acuzatiile sa vina asupra ta", a mai comentat Udrea.

Presa a semnalat existenta a o serie de firme apropiate alesilor puterii care fac afeceri cu statul. Elena Udrea a propus ca demnitarii PDL ar trebui sa aleaga intre afaceri si politica, ceea ce a dus la demisia omului de afaceri Silviu Prigoana din randul democrat-liberalilor. 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Euro 2024: echipe, grupe, stadioane - fotbal la superlativ!
Euro 2024: echipe, grupe, stadioane - fotbal la superlativ!
Cel mai important eveniment fotbalistic al anului este Campionatului European, mult așteptatul Euro 2024. Între 14 iunie și 14 iulie, Germania este gazdă pentru cele 24 de reprezentative...
#sali, #sport, #psd, #udrea , #stiri Elena Udrea