Boc si Udrea au inaugurat drumul Tulcea-Murghiol-Dunavat

Vineri, 01 Octombrie 2010, ora 13:51
1763 citiri
Boc si Udrea au inaugurat drumul Tulcea-Murghiol-Dunavat

Premierul Emil Boc a inaugurat vineri drumul Tulcea-Murghiol-Dunavat, felicitandu-i pe constructori pentru ca si-au onorat promisiunea si au terminat lucrarea inainte de termen, si a afirmat ca acesta este modul de a iesi din criza, nu prin "populisme sau promisiuni de aceeasi natura", potrivit NewsIn.

"Incep prin a-i felicita pe toti cei care au reusit sa-si tina cuvantul, sa-si onoreze promisiunea si, iata, intr-un interval rezonabil de timp, cu mult timp inainte de indeplinirea termenului legal din contract lucrarea sa fie finalizata. (...)

E o lucrare de investitii care va aduce resurse importante bugetare pentru toate primariile din zona si din perspectiva infrastructurii turistice este un obiectiv care cu siguranta va aduce plusvaloare si foarte multi turisti", a spus Boc dupa taierea panglicii drumului de la Tulcea, insotit de ministrul Dezvoltarii Regionale, Elena Udrea.

Boc a spus ca acesta este un exemplu pentru ceea ce trebuie facut si in continuare, sustinand ca si in anul 2011 obiectivul major al Guvernului va fi utilizarea fondurilor europene.

"Vom pune bani suplimentari in 2011 pentru cofinantare. (...)

Din criza economica nu se iese cu populisme sau promisiuni de aceeasi natura, ci se iese cu investitii, fonduri europene si locuri de munca si seriozitate in cheltuirea banului public", a spus Boc.

#boc, #udrea, #tulcea, #drum , #stiri Elena Udrea