Directorul general ANL, dat afara de Udrea

Miercuri, 13 Ianuarie 2010, ora 16:19
1806 citiri
Directorul general ANL, dat afara de Udrea

Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului (MDRT), Elena Udrea, a decis miercuri revocarea din functie a directorului general al Agentiei Nationale pentru Locuinte, Jean Vraciu, si anularea procedurii de achizitie de catre ANL a unor autoturisme de teren.

"Conform Elenei Udrea, intr-un an caracterizat de constrangeri financiare, Ministerul nu isi permite achizitii extravagante. Ministrul Udrea si-a propus sa continue si sa accelereze, in 2010, proiectele de investitii in infrastructura demarate anii trecuti, achizitia de autoturisme de teren neregasindu-se intre prioritatile ministerului.

In acest context, accelerarea constructiei de locuinte ANL pentru tineri anuntata de ministru presupune si diminuarea costurilor administrative ale Agentiei", se precizeaza in comunicatul trimis miercuri de minister.

Agentia Nationala pentru Locuinte a lansat, in 6 ianuarie 2010, in Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP), procedura de achizitie a unui numar de trei vehicule de teren, la o valoare estimata de 124.000 de euro.

Potrivit MDRT, procedura a fost anulata in 13 ianuarie 2010, din dispozitia ministrului Elena Udrea, in vederea redistribuirii fondurilor alocate si stabilirii altor prioritati de utilizare a acestora. 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#director general, #anl, #elena udrea, #ministru, #dezvoltare , #stiri Elena Udrea