Elena Udrea a inaugurat telegondola de la Vulcan

Vineri, 04 Februarie 2011, ora 15:50
2705 citiri
Elena Udrea a inaugurat telegondola de la Vulcan

Ministrul dezvoltarii regionale si turismului, Elena Udrea, a participat vineri la inaugurarea telegondolei Vulcan, judetul Hunedoara, obiectiv cofinantat de MDRT si Consiliul Local Vulcan in cadrul unui proiect inclus in Programul "Schi in Romania", relateaza NewsIn.

Proiectul de la Vulcan vizeaza dezvoltarea domeniului schiabil in doua etape, avand ca obiective construirea telegondolei intre cotele 770-1310 m si intre cotele 1310-1620 m, amenajarea partiei nr.1 cu trei teleschiuri si instalatie nocturna, amenajarea partiei nr. 2 cu un teleschi si instalatie nocturna, precum si amenajarea partiei nr. 3 cu un teleschi, instalatie nocturna si instalatie zapada artificiala (opt tunuri).

De asemenea, mai sunt prevazute achizitia a patru utilaje tip Ratrac, montarea instalatiei de energie electrica si alimentarea cu apa a instalatiilor de producere a zapezii artificiale (statii de pompare, rezervoare apa 2 x 500 mc, tunuri zapada).

In 2009 si 2010 s-a realizat prima etapa a proiectului, care a constat in construirea telegondolei intre cotele 770-1310 m in Pasul Vulcan, amenajarea partiei de schi, amenajarea drumului de acces la statiile superioara si inferioara ale telegondolei si a unei parcari, realizarea instalatiei electrice pentru telegondola. 

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...
#elena udrea, # schi in romania, # telegondola , #stiri Elena Udrea