Elena Udrea afirma ca exista dispute pentru comisionul tichetelor de vacanta

Sambata, 23 Mai 2009, ora 15:15
1796 citiri
Elena Udrea afirma ca exista dispute pentru comisionul tichetelor de vacanta

Ministrul Turismului Elena Udrea a declarat, sambata,ca, pana in prezent, au fost eliberate cateva zeci de mii de tichete de vacanta, iar problema care exista este legata de disputele dintre operatorii de turism, entitatile emitente si liderii de sindicat, pe comisionul pentru aceste tichete.

"Sunt multumita ca ministerul a reusit sa aduca aceste tichete de vacanta. Ele sunt pe piata, se cumpara. Inca nu sunt foarte bine mediatizate, inca nu se stie ca pot fi achizitionate si mai e o problema, care m-a nemultumit si sper sa se rezolve: exista o disputa, o competitie intre operatrii de turism, entitatile emitente si hotelieri pe comisionul care se practica in aceste tichete", a declarat Elena Udrea, transmte corespondentul NewsIn.

Ministrul Turismului a subliniat ca ordonanta tichetelor de vacanta a fost promovata pentru a sprijini dezvoltarea turismului si a veni in intampiarea si avantajul angajatilor. "Daca tot au reusit sa obtina ceva in plus, prin aceste tichete, cred ca nu trebuie sa intinda coarda si sa-si tempereze tentatia, de altfel fireasca, de a castiga cat mai mult", a adaugat ea, referindu-se la disputele pe comisioane.

Elena Udrea, a inaugurat, sambata, la Sf. Gheorghe, cea de-a saptea editie a concursului gastronomic "Parada Carnatilor" si i-a anuntat pe participantii la acest eveniment ca ministerul s-a tinut de promisiunile facute fata de Covasna si Harghita, la care participa 70 de echipe de concurenti.

Cu aceasta ocazie, ministrul a anuntat ca si-a respectat de a-si angaja un consilier turistic pentru zona Covasna-Harghita, acesta fiind Olosz Szabolcs, dar si pe cele referitoare la alocarea unor fonduri pentru dezvoltarea turistica a zonei. Ea si-a manifestat speranta ca turimul de eveniment sa fie organizat cat mai des, aici si in toata tara, si astfel sa creasca potentialul turistic.

Elena Udrea s-a plimbat printre invitati, a fost servita cu palinca si s-a intretinut cu membrii echipelor participante la concurs. Din Sf. Gheorghe, Covasna, Elena Udrea urmeaza sa plece in judetul Harghita, unde va participa la o actiune de ecologizare in zona lacului Sf. Ana.

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...
#udrea, #vacanta , #stiri Elena Udrea