Elena Udrea: continuam lucrarile la doar 80 de sali de sport din 160

Luni, 24 Mai 2010, ora 00:40
1511 citiri
Elena Udrea: continuam lucrarile la doar 80 de sali de sport din 160

Ministrul dezvoltarii regionale si turismului, Elena Udrea, a afirmat duminica, intr-o interventie la Realitatea Tv, ca in cadrul programului de construire de sali de sport, in prezent se continua lucrarile doar la 80, care au fost contractate anul trecut, informeaza Newsin.

"As vrea sa dau o explicatie legata de programul sali de sport care suscita atatea comentarii in ultima perioada, din pacate nedocumentate.

Ministerul acesta, care este al investitiilor si ar trebui sa ofere componenta aceea de relansare economica in aceasta perioada, are si programul, un program care dateaza din 2002, un program de succes - s-au construit 890 de sali de sport pana acum - care din pacate, datorita crizei, a fost regandit inca de la inceputul acestui an.

Acest program inseamna astazi doar continuarea lucrarilor la 80 de sali de sport care au fost contractate anul trecut.

Nu pentru ca nu-l consider important, ci pentru ca nu sunt bani pentru a lucra la cele 160 de sali de sport incepute si la cele 2000 de solicitari pe care le avem din partea autoritatilor publice locale", a explicat Udrea.

Ea a mai adaugat ca la o sala de sport lucreaza in medie 45 de angajati, iar din pretul unei sali de sport salariile inseamna 11%, iar impozitele si taxele - 9%.

Opozitia, dar si reprezentanti ai media si ai societatii civile, au criticat, in ultima perioada, modalitatea de folosire a banilor publici in programul de construire de sali de sport.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#elena udrea, #sali de sport, #program , #stiri Elena Udrea