Elena Udrea: litoralul romanesc a avut succes in acest an. Cum comentati?

Vineri, 18 Septembrie 2009, ora 16:18
2198 citiri
Elena Udrea: litoralul romanesc a avut succes in acest an. Cum comentati?

Ministrul Turismului a participat, vineri, la deschiderea targului de turism "Bursa Litoral - Delta Dunarii 2010", unde a fost premiat de organizatorul evenimentului, presedinta Asociatiei Litoral afirmand ca Elena Udrea este profilul de femeie care se potriveste cel mai bine pentru acest minister.

"Imi face mare placere si ca femeie sa va spun ca sunteti profilul de femeie care ne-ar trebui pentru ministrul Turismului: incapatanata, afurisita, puternica, foarte hotarata si, de asemenea, ne-ati surprins pe toti pentru modul in care, cu un zambet pe buze, ati invatat sa treceti prin toate greutatile turismului romanesc. Sper sa ne ajutati ca turismul romanesc sa creasca", a declarat Corina Martin, presedintele Asociatiei Litoral, la inmanarea premiului.

"Este cel mai important premiu care il primesc, pentru ca vine de la profesionistii din turism. De mult timp spun ca despre turismul romanesc trebuie lasati sa vorbeasca profesionistii si nu diletantii, nu cei care nu au facut nimic in viata lor pentru turismul romanesc sau pentru tara asta in general", a spus Elena Udrea.

Ministrul Turismului a multumit pentru colaborare Asociatiei Litoral, ANAT-ului, Consiliilor Judetene Constanta si Tulcea, Primariei Mangalia si Primariei… Mamaia, insitutie care insa nu exista, Mamaia fiind subordonata administrativ Constantei.

Elena Udrea a multumit si turistilor care au venit pe litoralul romanesc in acest an.

"Le multumim turistilor ca au avut incredere sa aleaga vacante pe litoralul romanesc, in conditiile in care stim cu totii ca este o moda sau era o moda in ultimii ani sa ne criticam singuri litoralul si sa-l laudam pe cel al concurentilor si vecinilor nostri. Desi un an de criza, care a inceput sub auspicii sumbre in ceea ce priveste turismul de litoral, sunt fericita sa aflu datele celor care fac statistici pentru litoralul romanesc si va pot spune ca litorlaul romanesc a avut succes in acest an. Numarul de turisti a fost neasteptat de mare si asta arata ca efortul tuturor a facut sa depasim litoralul altor tari", a sustinut ministrul.

Pe scena de pe care a vorbit Elena Udrea s-au aflat si primarul Constantei, Radu Mazare, precum si presedintele Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, adica presedintele si vicepresedintele PSD Constanta. Elena Udrea a tinut sa precizeze ca turismul nu are culoare politica.

"Cred cu tarie ca turismul romanesc nu are culoare politica si dovada acestui fapt este colaborare buna pe care am avut cu autoritatile publice locale la nivelul judetul Constanta, judetului Tulcea. Asta arata ca oamenii care iubesc turismul, care cred in turism, care inteleg ca din turism putem aduce mai multi bani la bugetul statului, la bugetul comunitatii, acesti oamenii pun efortul in comun pentru binele turismului romanesc", a conchis Udrea.

Bursa Litoral - Delta Dunarii 2010 a fost organizata de Asociatia de Promovare Litoral - Delta Dunarii.

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...
#udrea, #litoral, #ministerul, #turismului , #stiri Elena Udrea