Harghita si Covasna au primit 19 milioane de lei pentru proiecte

Luni, 25 Mai 2009, ora 10:52
1203 citiri
Harghita si Covasna au primit 19 milioane de lei pentru proiecte

Ministrul Turismului, Elena Udrea, a declarat, sambata, la Sfantu Gheorghe, in deschiderea paradei carnatilor, ca judetele Harghita si Covasna au primit 19 milioane de lei pentru proiecte din turimul balnear si cel montan.

Elena Udrea a deschis parada carnatilor de la Sfantu Gheorghe, spunandu-le celor prezenti ca si-a respectat promisiunile facute in cadrul unei vizite efectuate in secuime in luna februarie a acestui an,conform Mediafax.

Potrivit ministrul Turismului, judetele Harghita si Covasna au primit pentru proiectele din turismul balnear , cel montan si pentru alte proiecte ale autoritatilor, in total, 19 milioane de lei.

Udrea a promis ca ministerul pe care il conduce va continua sa finanteze proiectele din cele doua judete si in anul 2010.

In plus, Udrea a informat ca si-a respectat si o alta promisiune din februarie, cand declara ca vrea sa isi angajeze un consilier personal din zona Covasna-Harghita, cum de altfel vrea sa angajeze cate un consilier din fiecare zona turistica a tarii, pentru ca astfel ii va fi mai usor sa coordoneze programele de dezvoltare sau de promovare pe fiecare zona.

Astfel, ministrul Turismului a afirmat ca l-a angajat pe Olosz Szabolcs din Sfantu Gheorghe in calitate de consilier, sperand astfel ca prin acesta relatia ministerului cu zona "va fi mai buna si mai concreta".

Cum obții o întâlnire cu bărbatul de 1.500 de miliarde de dolari: Ai nevoie de o idee și un om
Cum obții o întâlnire cu bărbatul de 1.500 de miliarde de dolari: Ai nevoie de o idee și un om
Marii bogătași și finanțatori de la New York, Londra sau Hong Kong tânjesc chiar pentru o întâlnire de doar 10 minute cu unul dintre cei mai căutați bărbați din Orientul Mijlociu....
Qualcomm, acuzată că a manipulat rezultatele platformei X Plus
Qualcomm, acuzată că a manipulat rezultatele platformei X Plus
Qualcomm a anunțat recent lansarea noii platforme Snapdragon X Plus, destinată laptopurilor, promițând performanțe remarcabile, durată extinsă de viață a bateriei și capacități avansate...
#turism, #proiecte, #turisti, #turism montan , #stiri Elena Udrea