In ministerul condus de Udrea nu se fac disponibilizari

Joi, 01 Iulie 2010, ora 00:51
1543 citiri
In ministerul condus de Udrea nu se fac disponibilizari

Ministrul Dezvoltarii si Turismului, Elena Udrea, a declarat miercuri ca in ministerul sau nu se vor mai face disponibilizari, deoarece institutia a fost deja restructurata acum doua luni, potrivit Newsin.

Intrebata daca ministerul sau va face restructurari, Udrea a raspuns negativ.

"Pentru ca ministerul pe care il conduc s-a creat prin comasarea a doua ministere, Ministerul Dezvoltarii Regionale si Locuintei si Ministerul Turismului, am gandit si am aprobat inca de acum doua luni o Hotarare de Guvern de restructurare a ministerului nou creat, astfel ca, la acest moment, noi am facut restructurarea ministerului", a explicat ministrul, la finalul sedintei de Guvern.

"Reducerea de personal este de aproximativ 21 la suta, reducerea in fondul de salarii este de 25 la suta, iar reducerea cu cheltuielile cu bunurile si serviciile s-a facut inca luna trecuta in procent de 38 la suta", a detaliat ea.

Intrebata daca se decide renuntarea la un anumit numar de secretari de stat va face si ea acest lucru, Udrea a replicat: "Sigur, daca aceasta va fi decizia, da. Insa nu pot renunta pana cand nu se decide la nivelul Guvernului, pentru presupune discutii in Coalitia de guvernare". 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Grecia, dependentă de turiști. Unul din trei euro câştigaţi în economia țării vine din acest sector
Grecia, dependentă de turiști. Unul din trei euro câştigaţi în economia țării vine din acest sector
Între 62,8 şi 75,6 miliarde de euro sau 28,5% - 34,3% din PIB, atât a adus turismul Greciei în 2023, conform unui studiu al Confederaţiei Turistice Elene (INSETE), informează publicaţia...
#minister, #turism, #dezvoltare, #elena udrea, #disponibilizari , #stiri Elena Udrea