Promovarea turistica a Romaniei a costat 88.000 euro

Vineri, 05 Iunie 2009, ora 16:42
1692 citiri
Promovarea turistica a Romaniei a costat 88.000 euro

Ministrul turismului, Elena Udrea, a declarat, vineri, ca evenimentele organizate la Paris cu ocazia lansarii campaniei de promovare internationala a Romaniei au costat aproximativ 88.000 de euro, precizeaza NewsIn.

Potrivit acesteia, in acesti bani au intrat evenimentele organizate in fata primariei din Paris, cat si afisele postate in intregul oras.

Ministrul turismului, Elena Udrea, a lansat, vineri, la Paris, campania de promovare a Romaniei ca destinatie turistica pe plan international, in prezenta lui Ilie Nastase si Nadiei Comaneci, precum si a reprezentantilor Primariei Paris si ai Federatiei Franceze de Tenis.

Pentru a marca acest moment, Ministerul Turismului deruleaza in intervalul 12.00-17.00 mai multe evenimente pe esplanada Primariei Parisului. Spotul de promovare a tarii, care ii are ca personaje centrale pe Nadia Comaneci, Ilie Nastase si Gheorghe Hagi - trei legende ale sportului romanesc, a fost difuzat, vineri, in premiera.

De asemenea, vor avea loc spectacole de folclor romanesc, sustinute de ansamblul "Ciprian Porumbescu". Perechi de dansatori in costume traditionale vor prezenta, pe parcursul zilei, jocuri populare din Moldova, Ardeal si Dobrogea.

Evenimentele se vor incheia cu o sedinta foto la standul Federatiei Franceze de Tenis si o sesiune de autografe acordate de Ilie si Nadia pe cartile postale realizate pentru aceasta campanie si pe mingi de tenis inscriptionate "Romania - Land of Choice".

De asemenea, in seara zilei de 5 iunie, ministrul Elena Udrea va oferi un cocktail pentru turoperatorii francezi si presa romana si straina prezenta la eveniment.

Pe parcursul zilei, spotul de promovare a tarii va rula pe un panou amplasat in piata, iar in zona vor fi distribuite pliante despre Romania.

De asemenea, in timpul Turneului de tenis, bannere apartinand campaniei de promovare a turismului romanesc prin intermediul Nadiei Comaneci, al lui Ilie Nastase si al lui Gheorghe Hagi vor decora celebrul bulevard parizian, Champs Elysees.

Polestar Phone, primul smartphone dedicat posesorilor de mașini electrice? Ce știe să facă
Polestar Phone, primul smartphone dedicat posesorilor de mașini electrice? Ce știe să facă
Polestar, producătorul suedez de mașini electrice, a intrat pe piața dispozitivelor mobile lansând Polestar Phone, un smartphone conceput special pentru posesorii de mașini electrice....
Meta oferă acces la sistemul de operare Horizon OS
Meta oferă acces la sistemul de operare Horizon OS
Meta a anunțat recent că va oferi acces la sistemul de operare Horizon OS, utilizat pe căștile de realitate virtuală Meta Quest, pentru producătorii terți de hardware, precum ASUS și...
#imn, #turism, #udrea, #euro , #stiri Elena Udrea