Romania plateste 40.000 euro ca sa apara in catalogul Dertour

Luni, 16 Noiembrie 2009, ora 16:08
1703 citiri
Romania plateste 40.000 euro ca sa apara in catalogul Dertour

Ministerul Turismului a alocat 40.000 euro pentru realizarea celor 25 de pagini aferente destinatiilor turistice romanesti din catalogul turoperatorului german Dertour pentru anul 2010, a declarat luni ministrul interimar de resort, Elena Udrea, citata de NewsIn.

"Contributia Romaniei, prin Ministerul Turismului, la acest catalog, a fost de 40.000 euro, incluzand TVA, care a insemnat o valoare de 11,4 eurocenti per catalog, pentru 350.000 exemplare. O alta actiune din cadrul parteneriatului de promovare prin intermediul Dertour include amenajarea a 10.000 panouri de promovare a Romaniei, in agentiile partenere din Germania", a spus Elena Udrea.

Potrivit reprezentantilor operatorului german de turism Dertour, luni a fost lansat catalogul si distribuit in peste 10.000 agentii partenere din Germania.

"Compania are aproximativ 10.000 de birouri de turism in Germania, care vor primi luni cele 350.000 exemplare tiparite ale catalogului", a afirmat directorul de vanzari al Dertour pentru Europa de Est, Anna Schwingenschlogl.

De asemenea, Udrea a precizat ca se asteapta ca numarul turistilor care sosesc in Romania prin intermediul turoperatorului german sa creasca cu 30% in 2010, datorita promovarii destinatiilor turistice romanesti cu ajutorul acestui catalog.

"Romania are 25 de pagini in acest catalog, ce contin destinatii variate de turism, precum munte, Delta Dunarii, turism cultural, cicloturism etc. Ne asteptam la o crestere a numarului de turisti veniti cu Dertour in Romania de pana la 30%", a mentionat ministrul interimar al turismului. Catalogul Dertour pentru anul 2010 contine informatii despre zonele turistice din Europa de Est, aici fiind incluse tari precum Bulgaria, Romania, Ungaria, Slovacia si Polonia. Dertour este cel de-al doilea operator de pe piata germana, iar reprezentanta din Romania a fost deschisa in anul 2004.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Google a anunțat lansarea unei noi aplicații de productivitate. Ce funcții oferă
Google a anunțat lansarea unei noi aplicații de productivitate. Ce funcții oferă
Google a anunțat lansarea unei noi aplicații de productivitate, Google Vids, concepută pentru a optimiza crearea prezentărilor animate în mediul corporate. Aceasta a fost prezentată în...
Elon Musk vrea să taxeze noii utilizatori X pentru a fi sigur că nu sunt boți. Cât trebuie plătit pentru a posta pe fostul Twitter
Elon Musk vrea să taxeze noii utilizatori X pentru a fi sigur că nu sunt boți. Cât trebuie plătit pentru a posta pe fostul Twitter
Proprietarul platformei de socializare X, Elon Musk, a decis să impună o taxă utilizatorilor noi ai serviciului. Scopul este de a se asigură că nu sunt boți. Fostul Twitter a impus deja o...
#catalog, #companie, #dertour, #turisti , #stiri Elena Udrea