TUI Nordic va vizita litoralul romanesc

Luni, 12 Aprilie 2010, ora 22:46
1610 citiri
TUI Nordic va vizita litoralul romanesc

Oficialii companiei TUI Nordic, reprezentanta grupului german in tarile scandinave, vor vizita la sfarsitul lunii mai litoralul romanesc in vederea posibilitatii de a reincepe sa opereze pe piata romaneasca de anul viitor, a declarat agentiei MEDIAFAX Tim Grosse, directorul TUI pentru Romania.

Potrivit lui Grosse, oficialii TUI Nordic se vor intalni si cu ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea, pentru a discuta despre reintrarea pe piata romaneasca a turoperatorului scandinav.

Divizia scandinava a grupului german TUI a anulat, in 2006, programul turistic pentru Romania si a decis sa nu mai trimita turisti pe litoral in acest an, ca urmare a imaginii deficitare a acestei destinatii pe plan extern.

Pana in 2005, TUI Nordic aducea pe litoralul romanesc circa 8.000 de turisti. "TUI Nordic va dori o serie de masuri de sprijin, printre care sustinerea cate unui charter pentru fiecare dintre cele patru tari - Suedia, Norvegia, Danemarca si Finlanda", a mai spus Grosse.

El a precizat ca TUI Nordic estimeaza ca ar putea aduce in anul 2011 circa 10.000 de turisti scandinavi pe litoralul romanesc. Dupa o absenta de cativa ani, divizia germana a TUI revine in Romania in aceasta primavara, cu o cursa charter intre Munchen si Constanta.

Compania care va opera charterul, incepand cu 18 mai, este Air Berlin. "In aceasta vara, prin TUI vor ajunge pe Litoral circa 1.500 de turisti germani, si estimam ca numarul acestora se va dubla anul viitor", a afirmat Grosse. 

Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Apple se pregătește să lanseze o nouă generație de iPad Air, care, pentru prima dată, va include două dimensiuni diferite, urmând exemplul liniei iPad Pro. Potrivit ultimelor rapoarte,...
Utilizatorii Samsung Galaxy au semnalat probleme cu aplicația YouTube. Care este cauza
Utilizatorii Samsung Galaxy au semnalat probleme cu aplicația YouTube. Care este cauza
YouTube a implementat recent un nou codec destinat îmbunătățirii eficienței compresiei video, dar această schimbare a generat probleme pentru utilizatorii de dispozitive mai vechi, inclusiv...
#tui nordic, #turism, #litoral, #elena udrea , #stiri Elena Udrea