Turismul balnear din Romania, preferat de straini

Marti, 15 Septembrie 2009, ora 09:36
1806 citiri
Turismul balnear din Romania, preferat de straini

Numarul turistilor sositi din Rusia in Romania a crescut cu 12% in acest an, unul din produsele romanesti cautate de acestia fiind turismul balnear, a anuntat luni Ministerul Turismului (MT), precizeaza NewsIn.

Ministrul Elena Udrea, secretarii de stat Sorin Munteanu si Corneliu Popovici au avut o intalnire de lucru in cursul saptamanii trecute cu angajatii celor 16 oficii de turism ale Romaniei din strainatate.

"Una dintre problemele semnalate de reprezentantii ministerului in strainatate a fost existenta unor neconcordante intre datele oficiale din Romania despre intrarile de vizitatori straini in tara, fata de raportarile oficiale ale unor institutii din tarile de provenienta", se arata in comunicatul ministerului.

Reprezentantii oficiilor de turism au prezentat statistici cu privire la circulatia turistica din tarile respective spre Romania, tendintele care se prefigureaza pe termen scurt, pentru fiecare zona in parte, si au vorbit despre specificul local al comportamentului consumatorilor de servicii turistice si sursele acestora de informare cele mai utilizate.

Totodata, au fost evidentiate cele mai cunoscute si mai apreciate produse si destinatii turistice romanesti in fiecare din cele 15 tari in care Ministerul Turismului are birouri de reprezentare, mai informeaza Ministerul Turismului.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Grecia, dependentă de turiști. Unul din trei euro câştigaţi în economia țării vine din acest sector
Grecia, dependentă de turiști. Unul din trei euro câştigaţi în economia țării vine din acest sector
Între 62,8 şi 75,6 miliarde de euro sau 28,5% - 34,3% din PIB, atât a adus turismul Greciei în 2023, conform unui studiu al Confederaţiei Turistice Elene (INSETE), informează publicaţia...
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Compania Razer a anunțat lansarea noului mousepad de gaming Razer Firefly V2 Pro, promovat ca fiind primul din lume iluminat cu LED-uri, un accesoriu care transformă radical aspectul oricărui...
#balnear, #ministerul, #romania, #straini, #turism, #turismului , #stiri Elena Udrea