Udrea a inaugurat drumul judetean Viziru-Mihai Bravu din judetul Braila

Joi, 09 Septembrie 2010, ora 15:28
2013 citiri
Udrea a inaugurat drumul judetean Viziru-Mihai Bravu din judetul Braila

Ministrul dezvoltarii regionale si turismului. Elena Udrea, a participat joi la inaugurarea drumului judetean Viziru - Cuza-Voda - Mihai Bravu din judetul Braila, proiect in valoare totala de 64,8 milioane euro, care a fost finantat prin Programul Operational Regional, transmite NewsIn.

Valoarea finantarii nerambursabile alocate de Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului (MDRT) este de 52,2 lei, ceea ce reprezinta 98 % din valoarea totala eligibila a proiectului.

Potrivit MDRT, obiectivele proiectului au vizat reabilitarea si modernizarea drumului judetean DJ 211A / 212 intre localitatile Viziru, Cuza-Voda, Mihai Bravu, in vederea dezvoltarii retelelor de transport local si regional si imbunatatirii accesului si mobilitatii populatiei catre zonele industriale si turistice, a bunurilor si serviciilor, pentru dezvoltarea economica din Regiunea de dezvoltare Sud-Est.

De asemenea, ministrul Elena Udrea a vizitat joi Insula Mica a Brailei, unde a analizat oportunitatile de dezvoltare a turismului si a convenit, impreuna cu autoritatile publice locale, asupra necesitatii elaborarii unor proiecte pentru absorbtia de fonduri europene pentru dezvoltarea turismului in zona.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#udrea, #drum, #judetean, #vizir, #mihai, #bravu , #stiri Elena Udrea