Udrea a organizat o excursie pentru 40 de ambasadori

Duminica, 17 Octombrie 2010, ora 01:04
1472 citiri
Udrea a organizat o excursie pentru 40 de ambasadori

Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului (MDRT) a organizat o excursie in Transilvania pentru aproape 40 de ambasadori straini in Romania, ca parte a strategiei de promovare a brandului turistic, scrie ministrul de resort Elena Udrea, sambata, pe blogul personal, potrivit Newsin.

" Departe de tumultul de la Bucuresti, m-am intalnit la Sibiu cu aproape 40 de ambasadori straini in Romania. Acestia au pornit intr-o excursie organizata de MDRT ca parte a strategiei de promovare a brandului turistic. Pentru ambasadori, o calatorie initiatica intr-una dintre cele mai frumoase tari din Europa", scrie Elena Udrea, intr-o noua postare pe blogul sau.

Potrivit ministrului Dezvoltarii Regionale si Turismului, toti cei care au mers pe Transfagarasan i-au spus ca acesta poate sa devina una dintre cele mai cunoscute sosele transalpine din Europa.

"Cineva imi spunea chiar ca in Turul Frantei nu vezi asemenea peisaje precum cele oferite de Transfagarasan", spune Udrea.

Ministrul precizeaza ca ambasadorii au mers sambata de dimineata la muzeul Astra din Sibiu.

"Si-apoi au pornit catre Alba Iulia, pentru ca apoi sa se intoarca la Sighisoara. Maine, Rasnov si Brasov", mai scrie Elena Udrea.

"A trebuit sa ma despart de delegatia de demnitari si sa ma intorc la Bucuresti. Am venit pe Valea Oltului si am vazut derulandu-se unul dintre cele mai frumoase peisaje - padurea si muntele au in ele ceva salbatic si brutal, dar in acelasi timp atragator", afirma Elena Udrea.

Aceasta mai scrie ca ar fi vrut sa fie un simplu turist, si nu neaparat responsabila de turismul romanesc.

"Poti sa vezi lucrurile dintr-o alta perspectiva. As fi vrut sa fiu un simplu turist, nu neaparat responsabila de turismul romanesc.

Sincer, de mult timp nu mi-am mai dorit ca masina sa mearga mai incet pe sosea in drumul catre Bucuresti, dar astazi, intr-o toamna bacoviana si atotstapanitoare, as fi vrut sa ma mai bucur putin de peisaj", mentioneaza ministrul.

In final, Udrea isi indeamna cititorii sa dea o fuga pana la munte, pe Valea Oltului, pe Transfagarasan, pentru a se intoarce cu bateriile incarcate. 

De ce prețurile produselor de pe Shein și Temu sunt atât de mici. Riscurile grave la care se expun cumpărătorii
De ce prețurile produselor de pe Shein și Temu sunt atât de mici. Riscurile grave la care se expun cumpărătorii
Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) a anunțat, pe 23 aprilie, că urmează să investigheze platformele de comerț online chinezești Temu și Shein, făcând și o...
Signal, considerată una dintre cele mai sigure aplicații de mesagerie, anunță noi funcții de confidențialitate
Signal, considerată una dintre cele mai sigure aplicații de mesagerie, anunță noi funcții de confidențialitate
Signal, aplicația de mesagerie cunoscută pentru protecția datelor utilizatorilor, anunță introducerea unor noi funcționalități care vor spori confidențialitatea utilizatorilor, în special...
#udrea, #ambasadori, #excursie, #transfagarasan , #stiri Elena Udrea