Udrea, despre turismul pe litoral: nu mai merge cu smecheria

Sambata, 27 Martie 2010, ora 22:08
1913 citiri
Udrea, despre turismul pe litoral: nu mai merge cu smecheria

Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea, sustine ca turismul romanesc nu poate deveni unul competitiv daca cei implicati in acest domeniu nu termina cu smecheria si nu incep sa respecte regulile.

 "La Targul de Turism al Romaniei am vazut pliantele tarilor care participau la targ si care sunt in competitie cu Romania pe turismul de litoral si mi-am dat seama ca nu avem mari sanse daca nu intelegem o data ca nu mai merge cu smecheria.

Daca nu faci lucrurile foarte serios, doar sa fii smecher si sa incalci regulile pentru ca isi permiti pentru ca fie ai o relatie sus-pusa, fie tu insuti esti cineva, niciodata nu vom reusi sa facem din litoralul romanesc si din turism in general un domeniu competitiv", a declarat Udrea, sambata, la Constanta.

Ministrul Elena Udrea a mai spus ca este ingrijorata de situatia constructiilor ilegale de pe litoral, motiv pentru care a decis infiintarea unui Comandament care sa le identifice si sa ia masuri pentru desfiintarea lor.

"Am decis constituirea unui Comandament, condus de catre prefectul de la Constanta, Claudiu Palaz, care se va ocupa de pregatirea litoralului, dar si de identificarea constructiilor abuzive si obligarea celor care construiesc abuziv sa intre in legalitate, inclusiv prin desfiintarea acestor constructii pe cheltuiala celor care incalca legea", a mai spus Udrea. 

Este oficial! Aplicațiile de tastatură din China permit interceptarea comunicațiilor
Este oficial! Aplicațiile de tastatură din China permit interceptarea comunicațiilor
Potrivit unei analize publicate de MIT Technology Review, aplicațiile de tastatură utilizate de vorbitorii de limba chineză prezintă vulnerabilități care facilitează interceptarea textelor...
YouTube a găsit o nouă modalitate prin care să afișeze reclame. Când vor apărea
YouTube a găsit o nouă modalitate prin care să afișeze reclame. Când vor apărea
YouTube a introdus recent un nou tip de reclame, numite „Pause Ads”, care se declanșează în momentul în care utilizatorii pun pauză videoclipului pe care îl urmăresc. Noua abordare...
#udrea, #turism, #litoral , #stiri Elena Udrea