Udrea: Litoralul romanesc il va depasi pe cel din Bulgaria

Sambata, 18 Aprilie 2009, ora 17:24
2373 citiri
Udrea: Litoralul romanesc il va depasi pe cel din Bulgaria

Ministrul turismului, Elena Udrea, a declarat, sambata, in cadrul Targului de traditii romanesti din statiunea Mamaia, ca, incepand din aceasta vara litoralul romanesc il va depasi pe cel din Bulgaria, iar romanii nu vor mai pleca peste granita la mare si spera ca in urmatori ani numarul celor care vor veni la mare de Paste sa fie tot mai mare.

 

"As da nota 10 celor care au ajutat la deschiderea litoralului pentru ca sunt eforturi uriase si costuri mari pe care operatorii de turism nu si le vor acoperi la acest moment. Trebuia facut un prim pas pentru deschiderea litoralului de Paste si acesta a fost facut de operatori, iar acum asteptam ca turistii sa vina pe litoral. As acorda o nota mai mica pentru cat este de pregatit litoralul, dar este firesc pentru ca este devreme", a spus Udrea.

Intrebata daca se poate considera ca s-a deschis si sezonul estival, Elena Udrea a explicat ca potrivit legii acesta se deschide in data de 15 mai, insa litoralul este deschis incepand de la Paste si nu se va mai inchide.

Aceasta a mai adaugat ca deschiderea litoralului in extrasezon este necesara pentru atragerea marilor tour-operatori, a turistilor straini.

Elena Udrea a declarat, in cadrul Targului de traditii romanesti din statiunea Mamaia, ca, incepand din aceasta vara litoralul romanesc il va depasi pe cel din Bulgaria, iar romanii nu vor mai pleca peste granita la mare si spera ca in urmatori ani numarul celor care vor veni la mare de Paste sa fie tot mai mare.

Targul de traditii romanesti face parte din suita de evenimente reunite in cadrul manifestarii "Lumina la malul marii" organzata de Ministerul Turismului in colaborare cu Consiliul Judetean Constanta, Primaria Constanta, Primaria Mangalia si Asociatia pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului "Litoral".

Scopul manifestarilor este acela de a promova litoralul romanesc pe plan intern ca destinatie turistica pentru petrecerea vacantei de Paste.

Prețuri de Mamaia în Vama Veche. Cât costă să mănânci și să te cazezi de 1 Mai: ”Gradul de ocupare depășește 90%”
Prețuri de Mamaia în Vama Veche. Cât costă să mănânci și să te cazezi de 1 Mai: ”Gradul de ocupare depășește 90%”
Românii se pregătesc pentru vacanța de 1 Mai și de Paște. Hotelierii de pe litoral, de la Vama Veche, se laudă că rezervările s-au epuizat deja. Distracția va începe din 26 aprilie,...
Apple încetinește producția de Vision Pro după vânzările modeste din Statele Unite ale Americii
Apple încetinește producția de Vision Pro după vânzările modeste din Statele Unite ale Americii
După ultimele vânzări înregistrate de Apple pentru produsul Vision Pro, casca VR a gigantului tech, se pare că oficialii companiei au luat decizia de a limita producția dispozitivelor....
#litoral, #paste, #turistii, #udrea , #stiri Elena Udrea