Udrea ne promoveaza la Paris

Vineri, 05 Iunie 2009, ora 14:12
1475 citiri
Udrea ne promoveaza la Paris

Ministrul Turismului, Elena Udrea, a lansat, vineri, la Paris, campania de promovare a Romaniei ca destinatie turistica pe plan international, in prezenta lui Ilie Nastase si a Nadiei Comaneci, precum si a reprezentantilor Primariei Paris si ai Federatiei Franceze de Tenis, relateaza NewsIn.

Pentru a marca acest moment, Ministerul Turismului, deruleaza in intervalul 12.00-17.00 mai multe evenimente pe esplanada Primariei Parisului.

Spotul de promovare a tarii, care ii are ca personaje centrale pe Nadia Comaneci, Ilie Nastase si Gheorghe Hagi - trei legende ale sportului romanesc, a fost difuzat, vineri, in premiera.

De asemenea, vor avea loc spectacole de folclor romanesc, sustinute de ansamblul "Ciprian Porumbescu". Perechi de dansatori in costume traditionale vor prezenta, pe parcursul zilei, jocuri populare din Moldova, Ardeal si Dobrogea.

Incepand cu ora 14:00, va loc un meci demonstrativ intre Ilie Nastase si Peter McNamara, urmat de schimb de mingi intre cei doi si ministrul Elena Udrea, precum si cu cei din public.

Ulterior, grupe de elevi ai scolilor din Paris, conduse de Ilie Nastase si Nadia Comaneci, se vor alatura acestei activitati. Vor avea loc concursuri la finalul carora se vor imparti cadouri personalizate cu "Romania - Land of Choice".

Evenimentele se vor incheia cu o sedinta foto la standul Federatiei Franceze de Tenis si o sesiune de autografe acordate de Ilie si Nadia pe cartile postale realizate pentru aceasta campanie si pe mingi de tenis inscriptionate "Romania - Land of Choice".

De asemenea, in seara zilei de 5 iunie, ministrul Elena Udrea va oferi un cocktail pentru turoperatorii francezi si presa romana si straina prezenta la eveniment.

Pe parcursul zilei, spotul de promovare a tarii va rula pe un panou amplasat in piata, iar in zona vor fi distribuite pliante despre Romania.

De asemenea, in timpul Turneului de tenis, bannere apartinand campaniei de promovare a turismului romanesc prin intermediul Nadiei Comaneci, al lui Ilie Nastase si al lui Gheorghe Hagi vor decora celebrul bulevard parizian, Champs Elysees. 

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...
#campanie, #promovare, #turism , #stiri Elena Udrea