Udrea pastreaza hotelurile de stat

Sambata, 25 Aprilie 2009, ora 09:53
2007 citiri
Udrea pastreaza hotelurile de stat

Ministrul turismului ia in considerare instrainarea pachetelor de actiuni doar la societatile la care statul este actionar minoritar.

Ministrul turismului, Elena Udrea, nu mai vrea sa privatizeze companiile aflate in portofoliul institutiei, din cauza crizei economice, a afirmat aceasta pentru EVZ.

Potrivit ministrului, anul acesta ar putea fi instrainate numai pachetele mici de actiuni la societatile care sunt in pierdere. "Nu sunt adepta privatizarii in aceasta perioada, desi vin din mediul privat.

Institutia patronata de Elena Udrea detine titluri, in numele statului, la 23 de societati comerciale. La cinci dintre acestea, actiunile statului nu ating zece procente. Acestea ar putea, potrivit ministrului, sa fie vandute pentru ca nu adus profituri ministerului, ci pierderi. Printre acestea se numara Imotrust SA, din Arad, la care statul detine 1,47%, Robinson SA din Predeal (participatie de 8,05%), Iezerul SA din Maramures (9,27%), Valahia SA din Targoviste (8,73%) si Bega Turism din Timisoara (pachet de 0,46%). In opinia ministrului, valoroase sunt pachetele la care statul e majoritar.

Radu Scarlat (Bento) la Quarterly Report 3: ”Rezultatele din 2023 au fost un record pentru noi”
Radu Scarlat (Bento) la Quarterly Report 3: ”Rezultatele din 2023 au fost un record pentru noi”
Radu Scarlat, Director General & Președinte al Consiliului de Administrație Bento, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de...
Investiții inteligente în mobilierul pentru camera copilului
Investiții inteligente în mobilierul pentru camera copilului
Când vine vorba de amenajarea camerei copilului tău, fiecare piesă de mobilier pe care o alegi joacă un rol crucial în crearea unui spațiu atât funcțional, cât și primitor. Mai mult...
#udrea, # hoteluri, # stat, # actiuni, # titluri, # societati , #stiri Elena Udrea