Udrea pleaca la Paris dupa investitori straini

Luni, 18 Mai 2009, ora 14:01
1723 citiri
Udrea pleaca la Paris dupa investitori straini

Ministrul Turismului, Elena Udrea, il insoteste pe presedintele Traian Basescu, luni si marti, in cadrul unei vizite de stat in Franta, pentru a discuta cu oamenii de afaceri francezi despre realizarea unei partii de schi la Brasov si proiecte de investitii pe litoralul romanesc, potrivit MT, informeaza NewsIn.

Ministrul Turismului se va intalni cu Presedintele Director General al Micoinvest, Olivier Meziere, care va prezenta proiectul de realizare a unei partii de schi in judetul Brasov, precum si proiecte de investitii ale companiei pe litoralul romanesc al Marii Negre, se arata in comunicatul remis luni de MT.

"Astfel, in cadrul intrevederii cu dl. Julian Marshall, Director General al Prodintour, va fi discutata posibilitatea de a introduce un charter Paris-Constanta, incepand cu vara anului 2011. Dl. Olivier Meziere, Presedinte Director General al Micoinvest, va prezenta ministrului Elena Udrea proiectul de realizare a unei partii de schi in judetul Brasov, precum si proiecte de investitii ale companiei pe litoralul romanesc al Marii Negre", se arata in comunicatul MT.

De asemenea, Udrea va avea intalniri si cu Directorul General al Alsace International, agentia de expansiune economica a Consiliului General al regiunii Alsacia, care lucreaza in parteneriat cu Romania pentru dezvoltarea statiunilor de schi din zona Arges.

Din delega?ia prezenta la Paris, alaturi de seful statului, mai fac parte si Ministrul Afacerilor Externe, Cristian Diaconescu, Ministrul Economiei, Adriean Videanu, Ministrul Transporturilor si Infrastructurii, Radu Berceanu, Ambasadorul Romaniei la Paris, Teodor Baconschi, respectiv Consilierul de Stat Bogdan Manoiu.

Dacă “fiecare gospodină trebuie să știe să conducă statul”, orice bucureștean trebuie să știe să conducă PMB
Dacă “fiecare gospodină trebuie să știe să conducă statul”, orice bucureștean trebuie să știe să conducă PMB
Lenin a fost un vizionar, iar una din maximele lui, pe care o regasiti in titlu, pare a fi valabila si in Romania zilelor noastre... Aceasta este o radiografie a momentului politic actual, cu...
Ce sunt grupurile secrete de pe WhatsApp și cum funcționează
Ce sunt grupurile secrete de pe WhatsApp și cum funcționează
WhatsApp introduce un meniu de apelare îmbunătățit și o funcție pentru grupuri ascunse în versiunea beta a aplicației. Noua funcție, numită „Hidden Group”, permite crearea și...
#afaceri, #basescu, #investitori, #litoral, #oameni, #paris, #partie, #udrea , #stiri Elena Udrea